Overnachtingen zijn per nacht in euro's exclusief toeristenbelasting
Overnightstay per night in euros excluding tourist tax.
Ubernachtung pro nacht in Euro ohne Touristensteuern. 
 
 
Bitte geben Sie Ihre Reisedaten ein, dann können Sie die Verfügbarkeit prüfen. Es ist möglich 365 Tage im Voraus zu buchen, daher ist keine Jahresangabe nötig.

 
 
IJskamer

Personen in Zimmer 
De 1-persoonskamer van het pand aan de Florisstraat 51a. Ontworpen door drie studentes van het Alfa-college Interieur en Design. Een heerlijke kamer om in te slapen vanwege de natuurlijke materialen en tinten. ook zijn er een aantal leuke elementen verborgen. Trek de kast maar open en je weet wat we bedoelen. Het heeft de sfeer van de prehistorie maar het heeft alle gemakken van van tegenwoordig. Internet, TV, een goed bed.

Personen in Zimmer 
Het huis aan de Floristraat 51a is geheel door studenten van het Alfa-college, afdeling interieur en design, ontworpen en ingericht. De Mediakamer is een mooi voorbeeld van een strakke hotelkamer met ene aantal verrassende elementen. bijvoorbeeld het grote testbeeld boven het bed wat de huidige jeugd niet meer kent omdat er 24 uur per dag uitzendingen zijn. Daarnaast hebben de ontwerpers van deze kamer zichzelf verstopt tussen alle sterren en beroemdheden die de schoorsteenmantel bekleden. Deze kamer biedt alles wat een moderne kamer moet hebben; TV, internet een heerlijk bed en een goede sfeer.

Personen in Zimmer 
Barokkamer

Personen in Zimmer 
Dit is de 1-persoonskamer aan de Florisstraat 29a. Rosita is de vrijwilliger die deze kamer heeft ingericht. Ze is al jaren bewoonster van de Korrewegwijk en wilde graag meehelpen door een kamer in te richten. Deze kamer is op zijn mooist in de lente als de prunissen langs de Florisstraat in bloei staan met hun volle roze bloesem. Het is dan een roze wereld binnen en buiten.

Personen in Zimmer 
Onze honeymoon-suite, een geweldig grote kamer, waar als het moet meerdere bedden bijgeplaatst kunnen worden. Deze kamer roept om een reactie, het is een kakofonie van kleuren en prullaria. Volgens velen de mooiste kamer. Overnachten in deze kamer is een belevenis op zich. Buiten zie je het Groningse leven aan je voorbij gaan. Maar doen je de gordijnen dicht en de sfeerverlichting aan dan….. Lijkt het alsof je in de Moulin Rouge zelf bent.

Personen in Zimmer 
Bedsteekamer

Personen in Zimmer 
Dit is de vernieuwde kamer van Steeinstad. Hiervoor was de naam Groei-kamer. Dit is nu veranderd in de Zonnekamer vanwege de gele muur in de kamer.

Personen in Zimmer 
Waan je in de sfeer van de bekende serie zoals je die vroeger altijd op TV was. Deze mooie 1-persoonskamer is tot in detail uitgevoerd. Aan alles is gedacht, je kan er zelfs in een schommelstoel voor de (nep)openhaard zitten en heerlijk je boekje lezen. nergens anders te vinden dan bij Stee in Stad. De kunstenaars Eveline van Engelen heeft er wat mooi van gemaakt en heeft zelfs een tweetal van haar werken achtergelaten. Wil je meer werk van haar zien kijk dan op haar website www.evelinevanengelen.com

Personen in Zimmer 
Een moderne en strakke kamer die de essentie van Stee in Stad weergeeft. Tegen de wand zijn Ansichtkaarten geplakt. Niet zoals je verwacht met de plaatsjes naar voren maar met de tekst die op de kaartjes staan. Alle kaarten komen uit de wijk en vormen zo een een wand vol “mini” verhaaltjes over en door mensen uit de wijk. De kamer ligt twee hoog aan de Timorstraat 12a en zo heb je een geweldig uitzicht over de wijk tevens de alle verhalen bij de hand. het prikkeld de beleving en haalt je uit de waan van de dag. Kom en beleef het!

Personen in Zimmer 
Onze populairste kamer…. een mooie sfeervolle/romantische kamer in het pand van Timorstraat 12 a geheel geinspireerd op Gustav Klimt. Door het feit dat het een hoek woning is heb je een mooi uitzicht en veel licht. De kamer heeft een artdeco stijl met een heerlijk bed en veel kussen. Kom tot rust in de Klimtkamer en lees het verhaal waar de ontwerpster zich heeft laten inspireren.

Personen in Zimmer 


Personen in Zimmer